Fotbollsresor och fotbollsbiljetter

Det kan redan nu vara läge att börja fundera över hur man ska gå tillväga för att få tag i matchbiljetter, hotell och flyg till Fotbolls-VM 2010 i Sydafrika. Det finns idag ett stort antal resebyråer som erbjuder dels lösa biljetter men även kompletta paketresor där du inte behöver lägga ner tid på att söka hotell nära stadion/centrum, flygbiljetter osv. Det här med fotbollsresor är något som vuxit mer i Sverige under de senare åren och det är varje helg tusentals svenskar som reser till någon av de stora arenorna runt om i Europa.

Fotbollsresor London
Fotbollsresor till London har blivit det mest populära resmålet för oss svenska, i staden finns många olika lag att välja mellan men framför allt finns storlag som Arsenal och Chelsea. Andra lag i Premier League som har sin hemmaplan i London är West-Ham, Tottenham och Fulham. London erbjuder också mer än fotboll, det finns ett enormt utbud av nöjen i staden och du kan spendera dagar på shopping, muséer, pubar, restauranger och musikaler.

Samlingssida för fotbollsresor
En sida som kan rekommenderas varmt för den som söker fotbollsresor, är fotbollsresa.nu, där samlas fotbollsresor från samtliga svenska resebyråer i och du kan jämföra pris och innehåll på de olika paketen.

Comments are closed.