Rutinerad startelva på lördag

Måndag och en knapp vecka kvar till det så viktiga VM-kvalet mot Portugal i Porto. Två spelare, Behrang Safari och Markus Rosenberg fick i helgen lämna återbud på grund av skada. In kom Oscar Wendt och Daniel Nannskog.

Annars känns det ganska bra inför matchen, detta trots att läget kan var ganska mörkt vid en eventuell förlust på lördag. Speciellt med tanke på att Danmark med stor sannolikhet tar tre poäng på Malta. Men tabellen är en aning missvisande då många matcher återstår efter helgen.

Men helt klart skulle en, eller tre förstås, poäng sitta mycket fint. Och förutsättningarna finns där, trots avsaknaden av Zlatan Ibrahimovic.

Det spekuleras förstås också hur startelvan kommer att se ut. Fredrik Ljungberg uttalade sig enligt sportbladet.se att Lars Lagerbäck bör satsa på rutin och det har han till viss del rätt i. Samtidigt skulle det vara ytterst spännande att se Rasmus Elm från start på högermittfält i denna match. En spelare portugiserna knappast har räknat med.

Hur som helst tror vi på fotbolls-VM 2010 att Lagerbäck väljer följande elva; Isaksson – Nilsson, Mellberg, Majstorovic, Edman – S Larsson, Svensson, Källström, Wilhelmsson – H Larsson, Elmander

One Response to “Rutinerad startelva på lördag”

  1. Jimmie skriver:

    jag tror också på rutin! Vilket kan ses som tråkigt men det är ju enligt Lagerbäck! Vilket skall bli spännande att se om det är som de flesta tror!